topbillede

Vigtig information vedr. Covid-19 / Corona-situationen:

 Pga. den alvorlige situation i forbindelse med Corona  pandemien holder SOLklinikken lukket foreløbig t.o.m. d. 2. Påskedag, dvs. 13/4-2020.

Jeg følger situationen dag for dag og følger myndighedernes anbefalinger. Nærmere information følger afhængig af udviklingen.

Du kan stadig ringe til klinikken og få en telefonkonsultation på tlf. 53 38 36 92. Det koster 250 kr. pr. påbegyndte kvarter.

 

Tilbud på gavekort så længe klinikken holder lukket pga. Covid-19:

Hvis du køber et gavekort til 1 times ManuVision-behandling får du 20% i rabat. Normalpris 1000 kr.nu 800 kr. (spar 200 kr.). Max 5 gavekort pr. person, så der er nok til alle.

Du kan enten selv benytte gavekortet eller give det til en god ven/veninde, ægtefælle/samlever , kollega, eller hvem du nu synes har fortjent en stund med tid til ro og egenomsorg, eller bare blive forkælet med en helende kropsterapi.

Se øvrige betingelser på Facebook. Tjek ind på Marianne Ottesen eller SOLklinikken - Holistisk Medicin. Du må meget gerne like siden og følge mig på FB, så kan du følge med i alle de spændende nye tiltag, jeg har på bedding.  

Formålet med SOLklinikken - Holistisk Medicin er, at kombinere det bedste fra den konventionelle / vestlige medicin med det bedste fra forskellige alternative / komplementære behandlingsformer.

Du behøver ingen henvisning fra din læge.

Da jeg er uddannet læge, har du en unik mulighed for at få en lægelig vurdering, samtidig med de behandlinger jeg tilbyder i form af fx kropsterapi, akupunktur, Reiki-healing og hypnoterapi.

Derudover rådgiver jeg om syre/basekost, vitamin- og kosttilskud samt instruerer i fysiske øvelser, mindfulnessøvelser og meditation mm., som en hjælp til selvhjælp.

Mit håb er således at nå ud til og hjælpe så mange mennesker som muligt til at få et bedre og sundere liv, og dermed også til at opnå en højere livskvalitet.

I løbet af 2020/2021 er det mit håb at jeg også kan begynde at afholde MOWE4life kurser/-retreats for stressramte, sygemeldte m.fl. i samarbejde med offentlige- såvel som private arbejdsgiver, fagforeninger,  så langtidssygemeldinger, fyringer pga. sygdom og førtidspension kan forebygges - eller endnu bedre helt undgås.

I løbet af 2020/2021 begynder jeg at afholde MOWE4life - Holistisk retreats i Danmark og på sigt også i Sao Bras do Alportel, Algarve, Portugal. Direkte fly til Faro lufthavn. Afstand fra Faro: 25 km - dvs. 25 min i bil eller ca. 35 Euro i taxa. Indkvartering i smukke omgivelser med healende bjergluft. Masser af vandre- og cykelmuligheder. Sao Bras do Alportel og Alportel er hhv. en mellemstor by og en lille landsby. Atmosfæren er hyggelig og der er flere gode spisesteder inden for gåafstand eller max 10-15 min. i bil.

 marianne

Klinikkens adresse
Holmekrogen 81
2830 Virum

Konsultation
Efter telefonisk aftale på 53 38 36 92

Telefontid
Tirsdage og torsdage kl. 08:00 – 08:45

Hvis du ringer uden for telefontiden, kan du altid indtale en besked med navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage snarest muligt.

Alternativt kan du sende en sms til 53 38 36 92 eller skrive en e-mail til MOWeincke@SOLklinikken.dk 

Husk at skrive dit navn og et telefonnummer, hvor jeg kan træffe dig. NB! skriv aldrig dit cpr-nummer i en almindelig, ikke-krypteret mail.

Sikker opbevaring af data
Jeg indhenter og opbevarer kun de relevante persondata, som du selv oplyser mig om. Jeg indhenter og opbevarer derudover kun oplysninger, der er relevante og nødvendige for, at jeg kan tilbyde dig den bedst tænkelige behandling og jf. lægers pligt til at føre journal.  Alle informationerne om dig opbevares i hht. persondataforordningen, og i hht. gældende lovgivning om lægers pligt til at opbevare data.

Du kan til enhver tid bede om at få udleveret de oplysninger, jeg har om dig.

Sikker e-mail korrespondance
Jeg anvender sikker, krypteret mail via www.lægevejen.dk, hvis der bliver behov for, at jeg skriver til dig. Du kan også skrive til mig via www.lægevejen.dk, hvor du  kan logge ind med din Nem ID.