topbillede

 

ManuVision kropsterapi:

ManuVision er en holistisk behandlingsform, hvor der arbejdes med hele kroppen både fysisk og psykisk, så du kommer ned i kroppen, og lærer at mærke denne fremfor hele tiden at være oppe i hovedet hele tiden sådan, som mange moderne mennesker har tendens til.

ManuVision kropsterapi er derfor en effektiv behandlingsform ved  smertetilstande, hvad enten disse skyldes sportskader som fx tennis- eller golfalbue, kold skulder, overbelastningsskader fx som følge af dårlige arbejdsstillinger inklusive musearm eller mere kroniske lidelser som fx gigt, diskusprolaps, en skæv ryg eller dårlig holdning pga. svage muskler, fejlstillinger af fødder, kalveknæ mm.

Vores samfund og livsstil vægter i tiltagende grad at vi er på 24-7. Dette fører ofte til, at vi er mere oppe i hovedet end nede i kroppen, så vi glemmer at mærke efter, være nærværende og passe på os selv. Det gør at vi ofte glemmer at lytte til egne grænser, og det kan på sigt medføre stress, angst og depression og gå ud over vores relationer til andre mennesker.

Kroppen husker og lagrer tidligere erfaringer og påvirkninger, og kan sætte sig som spændinger og smerter. De fleste mennesker kender sikker til det at spænde op, når vi støder på noget ubehageligt. Hvis vi før har været ude for ubehagelige situationer, kan vi senere i livet opleve, at der måske blot skal et bestemt tonefald eller et bestemt ord til at udløse en stressreaktion med fx hjertebanken og muskelspændinger. Disse reaktioner sker ofte på et helt ubevidste plan, og kan derfor også på sigt medføre stress, angst og depression.

ManuVision er også en effektiv behandlingsform til fx sorgbearbejdning.

 

Akupunktur:

Klassisk kinesisk akupunktur evt. suppleret med neurofysiologisk akupunktur sv.t. triggerpunkter

 

Råd og vejledning om kost og kosttilskud ud fra principperne om Syre/Base balance:

 

Holistisk, medicinfri model til behandling af søvnproblemer:

Jeg kombinerer forskellige behandlingsformer som fx kropsterapi og akupunktur

Råd og vejledning til bedre søvnvaner

Råd og vejledning om kost og kosttilskud, der giver en bedre og mere naturlig søvn

Instruktion i åndedrætsøvelser, selvhypnose, kropsskanning og guidede meditationer

Hos mig får du ingen recept på sovemedicin eller lignende, vanedannende medicin

 

Holistisk, model til at komme sig over/lindre symptomer ved en lang række tilstande og lidelser:

Jeg kombinerer forskellige behandlingsformer som fx kropsterapi, akupunktur, hypnose, mindfulnessøvelser, sitting meditationer og guidede meditationer, fysiske træningsøvelser, Qi Gong, Yoga, råd om kost, vitamin- og kosttilskud, der er specielt vigtige ved bl.a.