Topbillede

 

MOWE4life - er en forkortelse der, når det udtales på engelsk betyder "Bevægelse for livet".

Skriv  gerne til mig på MOWEincke@SOLklinikken.dk eller ring på 53 38 36 92 og få en uforpligtende snak og tilbud på afholdelse af MOWE4life træning, -workshop, -event, -retreat, -kursus eller et foredrag. Hvis du ringer uden for den ordinære telefontid (8.00-8.45 tirsdage og torsdage), er du velkommen til at lægge besked på telefonsvaren, så ringer jeg tilbage snarest muligt.

MOWE4life skal ikke kun tolkes i rent fysisk forstand gennem træning, men også som mental træning gennem fx mindfulnessøvelser, åndedrætsøvelser og guidede meditationer. Endelig skal det forstås på den måde, at jeg sætter mennesker i bevægelse - udvikling om man vil. Gennem den ManuVision kropsterapi mine klienter oplever på min briks hjælper jeg dem med at rykke sig fysisk til at opnå en større kropslig bevidsthed, sansning og forståelse, og mentalt ved at blive mere bevidste  bl.a. gennem åndedrættet. Alt dette kombinerer jeg med guidede meditationer, hypnoterapi og evt. Reiki healing. Dvs. at jeg hjælper mennesker til at komme ned i kroppen fremfor, som det er tilfældet, at rigtigt mange mennesker - raske såvel som syge - det meste af tiden befinder sig oppe i hovedet. Dvs. at de  er tænkere, der bare knokler derudaf uden at mærke efter, om det de har gang i, er det de inderst inde ønsker sig, eller om det er godt for deres sundhed og helbred på sigt. Ved at lære at komme ned i koppen kan mennesker nemlig udvikle sig, lære at genfinde og lytte til deres indre intuition, og samtidig kan de lære at slippe gamle traumer - fysiske såvel som mentale - der har sat sine spor i kroppen evt. i form at sygdom, muskelspændinger, angst, fobier eller noget helt femte.  

MOWE4life - den fysiske træningsform:

Der er tale om en holistisk træningsform for større eller mindre hold. Træningen foregår på bare fødder, og tager udgangspunkt i ManuVision træning, dvs. fysisk øvelser, hvor man bruger kroppen som vægtstang til at opnå fysisk styrke, bedre kondition (kardiotræning, hvor man får pulsen op), fokus på åndedættet til at give slip og komme helt ned i kroppen. Jeg kombinerer øvelser som udspringer fra Qi Gong med øvelser (asanas) fra forskellige yogaretninger, karate (for at opøve reflekser, hurtighed og smidighed) samt (egen-)akupressur/tryk på zonepunkter, stræk, og forskellige massageteknikker, hvor deltagerne evt. arbejder sammen to og to eller tre og tre. Alle kan være med, da der tages udgangspunkt i den enkeltes behov under hensyntagen til fysisk og/eller psykisk formåen.

MOWE4life - workshops og events:

Jeg tager gerne ud til firmaer, til kongresser og møder, hvor jeg fx laver en form for teambuilding gennem forskellige aktiviteter og øvelser, som fx kan bestå i en gåtur, hvor jeg sætter deltagerne på forskellige opgaver individuelt, to og to eller i grupper med inddragelse af naturens egne ressourcer. Eventet eller workshoppen kan også foregå on location i kongressalen, i mødelokalet eller i et træningslokale med fokus på at "rykke" deltagerne/medarbejderne fysisk og/eller mentalt gennem forskellige fysiske øvelser, mindfulnessøvelser, guidede meditationer mm.

Foredrag:

Jeg tager gerne ud og holder foredrag i foreninger, firmaer, klubber mm.

Jeg holder bl.a. følgende foredrag:

"Min grønlandske barndom - en autentisk bertning om livet i børnehøjde i 1960’ernes og 1970’ernes Grønland". Jeg viser mine private, digitaliserede slides fra min barndom, nogle af mine grønlandske klædningsdele fra 4-5 års alderen. Jeg synger og spiller også en folkemelodi på grønlandsk med tekst af en af min venner fra dengang.

"Holistisk medicin". Mine forfædre på min fars side var de kloge koner Maren Haaning i Vindblæs pr. Løgstør gennem adskillige generationer. Helt frem til 1970’er kunne man få  deres miksturer fremstillet magistrelt på Løgstør apotek. I foredraget kommer jeg også ind på min egen historie - privat som fagligt - om, hvad der fik mig til at skifte fra et overlægejob på et stort universitetssygehus til en lille privat klinik, hvor jeg kombinerer min lægefaglige viden fra den vestlige medicin med forskellige alternative - også kaldet komplementære - behandlingsformer. Dvs. akupunktur, ManuVision kropsterapi, hypnoterapi, guidede meditationer, mindfulness, syre-/base kostvejledning ved fx kroniske sygdomme, kræft, ønske om vægttab, ønske om en sundere livsstil generelt, samt individuel instruktion i fysiske øvelser  og træningsprogrammer samt holdundervisning i MOWE4life træning mm.

"Værd at vide om inkontinens". Et interaktivt foredrag, hvor tilhørerne/deltagerne bl.a. kan lære at lave knibeøvelser og træne deres bækkenbundstræning - mens de sidder eller står - og dermed slippe af med fx inkontinens og andre vandladningsgener. Foredraget henvender sig til såvel kvinder som mænd.

Priser for MOWE4life/Workshops/Foredrag:

Prisen for de enkelte workshops og events mm. afhænger at tidsforbrug på forberedelse, varigheden af arrangementet samt deltagerantallet. Prisen for forberedelse er 1000 kr.  ex moms pr. påbegyndte ½ time. Prisen on location er 1500 kr. pr. påbegyndte ½ time.

Et foredrag varer som hovedregel 1½ - 2 timer inklusive en pause på 15-20 min og spørgsmål undervejs og afslutningsvis. Honoraret for mine foredrag vil derfor typisk ligge på 5000 - 7.500 kr. Hvis der er tale om mindre klubber og foreninger uden økonomiske midler kan honoraret i særlige tilfælde forhandles.