Topbillede

 

 

ManuVision kropsterapi

ManuVision er en holistisk behandlingsform, hvor der arbejdes med hele kroppen både fysisk og psykisk,. Behandlingen kombinerer forskellige massageteknikker med akupressur, zonepunkter  og led-frigørelser (som ved kiropraktik). Der arbejdes både ud fra viden om meridianbaner og den faktiske anatomi og fysiologi.

Ved ManuVision arbejdes der derfor dybere end ved almindelig massage, og du lærer at komme ned og mærke efter i kroppen fremfor hele tiden at være oppe i hovedet sådan, som mange moderne mennesker er. På den måde kan der også arbejdes på et mere følelsesmæssigt plan og dermed forløses gamle traumer og uhensigtsmæssige mønstre.

ManuVision kropsterapi er derfor en effektiv behandlingsform ved  smertetilstande, hvad enten disse skyldes sportskader som fx tennis- eller golfalbue, kold skulder, overbelastningsskader fx som følge af dårlige arbejdsstillinger inklusive musearm eller mere kroniske lidelser som fx gigt, diskusprolaps, en skæv ryg eller dårlig holdning pga. svage muskler, fejlstillinger af fødder, kalveknæ mm.

Vores samfund og livsstil vægter i tiltagende grad, at vi er på 24-7. Dette fører ofte til ,at vi er mere oppe i hovedet end nede i kroppen, så vi glemmer at mærke efter, være nærværende og passe på os selv. Det gør at vi ofte glemmer at lytte til egne grænser, og det kan på sigt medføre stress, angst og depression.

Kroppen husker og lagrer også tidligere erfaringer, og kan sætte sig som spændinger og smerter. De fleste mennesker kender sikkert til det at spænde op, når vi støder på noget ubehageligt. Hvis vi før har været ude for ubehagelige situationer, kan vi senere i livet opleve, at der måske blot skal et bestemt tonefald eller et bestemt ord til at udløse en stressreaktion med fx hjertebanken og muskelspændinger. Disse reaktioner sker ofte på et helt ubevidste plan, og kan derfor også på sigt medføre stress, angst og depression. Derfor er ManuVision kropsterapi også særdeles velegnet til at behandle sådanne tilstande.