Topbillede

 

Anbefalinger fra klienters:

Inden jeg startede på ManuVision-behandlinger hos Marianne, havde jeg fået oplyst at behandlingerne virkede både fysisk og spirituelt. Lige fra den første behandling kunne jeg mærke både de fysiske og de mere spirituelle eller psykiske påvirkninger. Jeg mærkede hurtigst fremskridt på bevægelse i led og muskulatur i arme og ben. Jeg var glad for, og følte mig tryg, fordi Marianne også har en baggrund som læge. Dette specielt med henblik på tryk på de indre organer, da Marianne ikke starter behandlingen uden at sikre sig informationer omkring ens sygdomsbillede. Jeg oplevede efter nogen tids behandlinger, at jeg fik åbnet op for at kunne trække vejret helt ned i maven, hvilket jeg ikke havde kunnet i mange år. Den dybe vejrtrækning er vigtig for effekten af behandlingen. Du bliver kyndigt vejledt om dette under behandlingen. Jeg har undervejs efter et uheldigt fald også oplevet. hvordan Marianne på kun 2 måneder fik næsten fuld bevægelighed tilbage i mine ankler. Min gang blev lettere og mere smidig, og det gik op for mig, at  jeg ikke engang forud for mit fald havde haft den samme smidighed i anklerne. Jeg har også modtaget akupunktur med samme gode virkninger. Marianne har en medfødt evne til at behandle med sine hænder, og især også en evne til at fremme den spirituelle / psykiske effekt. Mariannes personlige omsorg for sine klienter mærkes fra man lægger sig på briksen. Jeg kan varmt anbefale Mariannes ManuVision behandlinger og akupunktur. Leif/

Kære Marianne Ottesen Weincke
Mange tak for din formidable rådgivning, både med minimal care program, god faglig vurdering, træningsprogram med udspændingsøvelser og venlighed. Og et godt ”regime” for at slippe ud af nødvendigheden af at tage en række afføringsmidler. På grund af din rådgivning og gode hjælp til selvhjælp, synes jeg, at ”den afdeling af mig” aldrig har fungeret bedre. Som supplement til ovenstående har jeg haft stor hjælp af en omlægning af dele af min kost. Samtidig har jeg suppleret mit træningsprogram med yoga-øvelser.
Endnu engang mange tak!
Med venlig hilsen Martine

Fra min bog ”Værd at vide om inkontinens”
”Jeg er 44 år. Første gang jeg oplevede inkontinens var, da jeg som 25-årig genoptog min sport nogle år efter, jeg havde født mit første barn, som vejede 4 kg ved fødslen. Kort efter fødslen havde jeg oplevet ikke at kunne holde på luft fra skeden og tarmen, men det forsvandt efter et par måneder. Jeg havde godt nok hørt om bækkenbundstræning til fødselsforberedelsen, men der var ikke så meget fokus på det dengang, som der er i dag, og der blev ikke fulgt op på det efter fødslen. Efter kort tids regelmæssig sport samtidig med bækkenbundstræning, havde jeg ikke længere problemer, og bækkenbundstræning gik i glemmebogen. Mange år senere og efter yderligere en fødsel, denne gang af et barn på 4½ kg, begyndte jeg at løbetræne i en alder af 37 år. Første gang jeg deltog i et 5 km løb, oplevede jeg, at jeg havde haft ufrivillig afføring, da jeg endelig nåede i mål. Jeg havde kort forinden oplevet, at jeg i perioder igen kunne have svært ved at holde på tarmluft. En ultralyd-skanning viste, at jeg i forbindelse med en af mine fødsler måtte have haft en delvis bristning af endetarmens lukkemuskel, som var blevet overset af lægen og jordemoderen. Efter ½ år med regelmæssig løbetræning og flittig bækkenbundstræning, havde jeg ikke længere problemer, og træningen af bækkenbunden gled igen lidt i glemmebogen. Da jeg et år senere begyndte at gå til konditionstræning i et fitnesscenter, oplevede jeg påny inkontinens. Nu lækkede jeg urin, også selvom jeg havde tisset af lige inden timen. Siden har jeg erkendt, at jeg er nødt til altid fremover at træne min bækkenbund. Udover knibeøvelser træner jeg nu i fitnesscenteret 4-5 gange om ugen. Jeg oplever ikke længere problemer med inkontinens. Jeg vil derfor opfordre alle kvinder til at sørge for at træne deres bækkenbund flittigt – ikke kun under deres graviditeter og efter børnefødsler, men generelt! Takket være din kyndige rådgivning ved jeg nu, at det kan gøre en stor forskel. Bækkenbundstræningen har for mit vedkommende været det, der har gjort, at jeg er sluppet helt af med min inkontinens.”